Machete arhitectura

Am ales sa incep acest site cu una dintre  pasiunile mele pe langa proiectarea de arhitectura: machetarea, unul dintre pasii importanti care m-au adus unde sunt astazi. Inca din liceu mi-a facut o placere enorma sa realizez machete pentru ca prin acestea reuseam sa aduc la viata proiectele realizate. Am continuat si in anii facultatii sa realizez machete, ajungand sa acumulez peste 10 ani de experienta in acest domeniu.

In general machetele sunt  reproduceri la scara mica  a unui obiect real sau ce urmeaza a fi realizat. O astfel de macheta poate fi de mare folos pentru ca reprezinta primul pas concret in realizarea unei case/proiect, poate sa anticipeze eventualele probleme inaintea inceperii constructiei si ajuta sa intelegem mai bine proiectul ce urmeaza sa fie construit.

Chiar daca astazi se poate apela cu usurinta la vizualizarea 3d a  casei/proiectului dorit prin randari interioare/exterioare, tot macheta este mai utila pentru cei care nu pot sa-si faca o idee din planuri/ fatade/ randari cum va arata constructia respectiva.

Foarte important de retinut este ca lucrez cu multa placere, rabdare si ma dedic fiecarui proiect, indiferent ca e vorba de o simpla macheta, un proiect de casa sau un proiect mult mai complex. Nu fac discriminare, toate sunt tratate cu importanta cuvenita si seriozitate maxima.